Alternative content

Cautare Rapida Piese AutoDepartament Vanzari
Adriana - 0722549969
Marius - 0754018188
Fix - 0259346373

Piese Auto

Spot Video

Despre Noi

FONDARE SI DEZVOLTARE

Societatea Raul&Roxana SRL a fost fondata in anul 1998 de catre doi asociati: Bungau Florin Marius si Puris Lapustea Adriana Nicoleta.

In decursul anilor firma s-a extins, avand azi 20000 m2.  Avem capacitatea de a stoca circa 1200 autovehicule Pe o platforma complet impermeabila betonata  .  Activitatea principala care consta in dezmembrarea si comercializarea pieselor dezmembrate .

La comenzile primite prin telefon si internet, firma poate sa va livreze   prin curierat rapid, piesele solicitate in toata tara.  

Firma noastra este autorizata conform cerintelor Europene (R.A.R., MEDIU, POLITIE, M.A.P.). Datorita acestui fapt, firma emite certificate de distrugere recunoscute de autoritati in vederea radierii autovehicolului. De asemenea firma a participat si participa la programul de reinoire a parcului auto.


In anul 2000 sa construit o hala pentru depozitarea pieselor in suprafata de 2000 m2, in 2001 s-au construit 2 ateliere ptr pretratarea si tratarea autovehiculelor 400 .mp  si sedii noi pentru birouri.

POLITICA DE MEDIU                                                                                                                    

Vom respecta toate legislatia relevanta privind mediul sanatatea si securitatea in munca cooperam activ cu autoritatile competente de pe teritoriul Romaniei .                                                                                                                                                                             
Credem  ca toata lumea are datoria de a avea grija de mediul inconjurator  pentru a cauta modalitatile de a conserva resursele naturale                                                                                        

Suntem constienti de problemele de mediu si in urmarirea obiectivelor afecerii noastre vom cauta sa reduca la minim pierderile de materii prime si energie si pentru a minimiza  emisiile nocive care rezulta din activitalile noastre 
Prin folosirea pieselor din dezmembrari  contribuiti la protectia mediului inconjurator si va diminuati cheltuielile de reparatie. 
Noi oferim un mediu de lucru sigur pentru angajati nostri ,subcontractorilor si clientilor nostri  In plus plus fata de acestea noi  ne straduim sa oferim sa oferim produse si servicii de inalta calitate care sa satifaca constant  clinti nostri si pentru a indeplini cerintele legale si reglementare .
Reciclarea (reconditionarea, refolosirea) a fost intotdeauna primul obiectiv in recuperarea automobilelor. RECICLAREA AUTO -pentru un mediu curat   NE-AM STABILIT NOI INSINE OBIECTIVUL 
Pentru a imbunatati responsabilitatea angajatilor nostri ,prin instruire si informare pentru a promova .        

Toate impacturile de mediu care apar in legatura cu eliminarea vehiculelor pentru prevenirea reducerea si eliminarea daca este necesar .                                                                                      

 Pentru a reduce emisiile si a generari   de deseuri la un nivel minim .Aspectele juridice si problemele de mediu sint detectate pentru a fii imbunatatite in mod continuu .
 

PRESTATII                                                                                                                                                                     

CENTRU DE DEZMEMBRARI  SC. RAUL&ROXANA SRL  comercializeaza piese auto  din  dezmembrari  o gama foarte larga de comonente cum ar fi  MOTOR  CUTIE DE VITEZA  ALTERNATOR TURBOSUFLANTA  CHIULASA INJECTOR ELECTROMOTOR  PIESE DE CAROSERIE USA ARIPA CAPOTA  BARA PROTECTIE  RADIATOARE STOP FAR etc .Pentru diferite marci si model de autovehicule fabricate intre anii 2000-2012   atit persoanelor fizice cit si persoanelor juridice. 

Datorita unui program avansat putem afla daca piesa cautata de dumneavoastra este disponibila atit la noi cit si la colaboratorii nostrii externi din ANGLIA  GERMANIA, BELGIA, OLANDA, ITALIA, AUSTRIA de la care importam o gama larga de piese. 

La cerere expediem piesa prin curierat rapid oriunde in tara.  

Daca aveti intrebari, apelati-ne, noi incercam sa va sfatuim cu multa placere in toate problemele legate de piesa pe care o cautati,ar fi necesar atunci cind ne contactati sa aveti la indemina cartea tehnica a masini.

Suntem disponibili de luni pina vineri de la ora 09:00 - 17:00, iar sambata de la ora 09:00 - 13:00. Dumunica este inchis.

In general, cumparaturile sunt platite pe loc in numerar. De asemenea firmele pot achita prin OP sau cec in B.C.R., codul IBAN: RO75RNCB0033021959020001.

 

 © 2012 Sc Raul & Roxana SRL Toate drepturile rezervate | Dezmembrari Auto | Admin